Egyre több olyan internetes játék található meg az interneten, amelyeket kifejezetten lányoknak készítettek. Ennek az oka az, hogy napról-napra, több lány játszik az interneten. Míg a böngészős játékok, régebben inkább a fiúkat érdekelték, mára már majdnem ugyanannyi lány játszik ezekkel. Ezt a trendet vették észre a játékok készítői, és kezdek el egyre többféle lányos játékot csinálni.

Az online öltöztetős játékokat kifejezetten a lányok számára készítették. Ezekben a játékokban a lényeg, hogy megadott ruha kollekció felhasználásával kell felöltöztetnünk modeljeinket. Ezek a modellek nem minden esetben emberek, van, hogy állatokat vagy lovakat kell egy-egy eseményre felkészítenünk.Mivel a lányok már kiskorukban is babákkal játszanak, így nem meglepő, hogy az öltöztetős játékok, gyorsan, igen népszerűek lettek körükben. Szerencsére, ma már nagyon sok olyan oldalt találhatunk, amelyeken megtalálható ez a játék típus.

Van ahol a lányos játékokon belül, van ahol önálló kategóriaként hódítja meg a lányok szívét. Természetesen ezek a játékok ingyenesek, szóval bárki, bármikor játszhat velük, kipróbálhatja őket, anyagi ráfordítás nélkül.

Bátran ajánlom minden kedves hölgy látogatónknak ezeket a játékokat, amelyekből  szép számmal találsz ezen a blogon is!